Under skolloven händer det massor av roliga saker på Marinmuseum. På denna sida kan du se det lovprogram som är aktuellt. 

Höstlovskul 2020

VECKA 44, 26 OKTOBER - 1 NOVEMBER

Rött löv höstlov webben.jpg

Utmana dig själv i en gameshow! Ge dig av på upptäcksfärd i museet och i vackra Karlskrona stad. I år görs aktiviteterna på egen hand och vi hoppas ni ska få många roliga stunder hos oss under lovet. 

 

PÅ EGEN HAND, HELA LOVET:

 

Världsarvsquiz

Gå på upptäcktsfärd i museets olika Karlskronamiljöer. Hur var det egentligen att leva och arbeta mitt i världsarvet? Vinnaren får ett fint pris hemskickat till sig!
 

Dear Planet, Gameshow

I denna gameshow som handlar om klimatet och vår planet ställs du inför olika dilemman. Vad är du beredd att göra för miljön?! 

Läs mer om Dear Planet under Barn och familj, här på webben.

DearPlanet_Gameshow_2_1200x700.jpg

Upptäck världsarvet Karlskrona - Jakten på stadens pärlor

Gå på upptäcktsfärd i världsarvet! Kartan, och mer information hittar du här på vår hemsida: 

 

Världsarvsdagarna 2020 kalenderbild.jpg

POP UP - AKTIVITET :

Doftbuffé

En doft av ylle, utspillt öl eller kanske toner av citrus och te som dansar förbi? En doftresa tillbaka till 1700- talets Karlskrona. Våra olika historiska personer låter er dofta på en tid där lössen frodades, peruker pudrades och rent vatten var en lyxvara. Denna doftbuffé dyker upp måndag-fredag, någon gång mellan kl 11-14.

historiska personer detaljbild.jpg

Varmt välkomna!

Barn medverkar på samtliga aktiviteter hos oss i sällskap av vuxen. 

Vill du veta hur vi arbetar för att skapa en trygg plats för dig som besökare och vår personal? Du hittar information på "Besök oss" sidan:

 

Tips! Restaurang Skeppsgossen inne på museet har öppet alla dagar och där finner ni fika och/eller mat för hela familjen. 

 

Livboj med fri entre logga webb.jpg