""

Förstärk upplevelsen av museibesöket genom att boka en guidad visning! 

 

Gör en förfrågan minst 2 veckor i förväg. Observera att vi under sommarsäsongen juni, juli och augusti har begränsad möjlighet att ta emot bokningar på grund av högt besökstryck i museet.

 

Visning av Marinmuseum

Om visningen: Följ med på en spännande resa från Örlogsstaden Karlskronas grundande till kalla krigets slut! På denna visning gör vi nedslag i den svenska marinens femhundraåriga historia från storpolitik till livet under däck. Ni får se flera hundra år gamla skeppsmodeller, praktfulla galjonsfigurer och riktiga ubåtar.

Tidsåtgång: ca 60 minuter.

1 guide (max 25 pers) = 1 200 kr
2 guider (26-50 pers) = 2 400 kr

 

Kort om Marinmuseum

Om visningen: Under denna presentation berättar guiden om Marinmuseums utställningar och vilka guldkorn ni inte får missa!

Tidsåtgång: ca 15 minuter.

1 guide (max 50 pers) = 1 200 kr

 

Introduktion till ubåtar

Om visningen: Varför finns ubåtar och vad använder man dem till? I denna introduktion får ni svar på några av de vanligaste frågorna om ubåtar. Besök ombord på Neptun kan göras på egen hand efter avslutad introduktion.

Tidsåtgång: ca 20 minuter.

1 guide (max 50 pers) = 1 200 kr

 

Ljudguide

För grupper som besöker museet utan att boka en guidad visning finns vår ljudguide att ladda ner. Där du kan lyssna på många spännande historier. Appen med ljudguiden finns att ladda ner på Google Play eller App Store. Om du inte kan ladda ner vår app finns ljudfilerna tillgängliga här på vår webbplats.

 

Frågor om gruppbesök

Kontakta Marinmuseums bokning:

E-post: bokningen.marinmuseum@smtm.se