Mats Holmer, till höger i bild, med sin Charlie som är en blandning av Shih tzu och pudel. Ann-Cristin Antonsson med hundarna Hannah, 5 år och Sessan, 4 år. Båda av rasen Cavalier King Charles Spaniel.
Mats Holmer, till höger i bild, med sin Charlie som är en blandning av Shih tzu och pudel. Ann-Cristin Antonsson med hundarna Hannah, 5 år och Sessan, 4 år. Båda av rasen Cavalier King Charles Spaniel. Foto: Oliver Lindkvist, Marinmuseum, SMTM.
Guidad visning

Kom till oss tillsammans med din hund – få en guidad tur runt Stumholmen med kunskap om världsarvet för dig och övningar för dig och din hund. 

Hundpromenaderna ska ge dig kunskap om vårt världsarv, så som historia från år 1680 fram till idag, med fokus på händelser i Karlskrona och de byggnader som finns på Stumholmen. Under promenaden görs ett par stopp med övningar för dig och din hund. Hela promenaden blir en bra social övning och miljöträning för både unga och äldre hundar.

Två personer kommer att leda promenaden tillsammans. Mats Holmer, certifierad världsarvsguide i Karlskrona, ger er den historiska guidningen. 

Ann-Cristin Antonsson kommer att leda ett par övningar för dig och din hund. Ann-Cristin är diplomerad hundinstruktör och hundpsykolog, driver kennel och är utbildad hundpensionatsföreståndare. Hon arbetar också på Marinmuseum som samordnare på vår publikenhet. 

 

Varmt välkomna, du och din hund! #marinmuseum