Upptäck Söndagskul! Ett brett utbud av aktiviteter för alla barn, på söndagar under vår och höst. Vuxna medverkar med sina barn och får chansen att upptäcka, lyssna, titta och lära tillsammans. Det kan handla om teater, konserter, modellbygge, akvarellmålning, leka marinarkeolog, med mera. Välkomna!

Program för Söndagskul hösten 2017

Starttid för söndagskul är 13.00 (Om ingen annan tid anges). Titta gärna efter "rekommenderad ålder", för att upplevelsen ska bli så bra som möjligt för ditt barn!

 

29 oktober Hans och Greta: Engelbert Humperdincks stora sagoopera i helt ny tappning. Med hjälp av Humperdincks underbara melodier tar vi med oss barnen på en magisk resa genom trolska skogar med älvor, en häxa och ett riktigt pepparkakshus. Rekommenderad ålder 4-6 år.

5 november 12:00, 13:00 och 14:00: Oknytt och spöken! Här får du chansen att möta några väsen som man trodde på för 200 år sedan. Vågar du? Finns det något som skrämmer dem? Följ med oss till folktrons värld! Begränsat antal platser!

12 november Signalering: Kan man prata med flaggor?

 

19 november Lär dig slå en knop! Slå en apnäve och gör en egen nyckelring att ta med hem. Rekommenderad ålder 10 år och uppåt.

26 november Julpyssel: Ingen idé till en julklapp? Det har vi! Här finns massor av inspiration till snygga presenter att ge bort! Rekommenderad ålder från 10 år och uppåt. Finns även enklare pyssel som passar barn från 5 år och uppåt.