Kalender

20

sep

Kvällsöppet

Program för Kvällsöppet

På onsdagskvällar håller vi öppet extra länge! Kom hit efter jobbet och njut av allt museet erbjuder. Det händer något varje onsdag! 

Marinmuseum håller kvällsöppet

20

sep

Föreläsning

Program för Föreläsningar hösten 2017

Här på Marinmuseum brinner vi för historia och forskning som berör havet och världen omkring oss. På vår och höst erjuder vi ett flertal föreläsningar som berör vårt marina ämne på olika sätt. Alla våra föreläsningar har fri entré! 

Äldre flygbild över Stumholmen. Stumholmen har sedan Karlskronas grundande hyst ett stort antal arbetsplatser med många olika verksamheter och med många yrkeskategorier representerade. Olle Melin, pensionerad överstelöjtnant vid KA 2 och Sydkustens marinkommando föreläser för oss den 11 oktober, 12.30.

20

sep

Fördjupning
Föreläsning
Guidad visning

Möt våra experter: Lär dig om Robotbåten Västervik

Möt våra experter. Passa på att djupdyka bland fartyg, föremål och platser som olika experter vill dela med sig av. Här finns chansen att ställa frågor till de som verkligen kan sin historia! 

Robotbåten Västervik utanför Marinmuseum.

24

sep

Barn

Program för Söndagskul - hösten 2017

Upptäck Söndagskul! Ett brett utbud av aktiviteter för alla barn, på söndagar under vår och höst. Vuxna medverkar med sina barn och får chansen att upptäcka, lyssna, titta och lära tillsammans. Det kan handla om teater, konserter, modellbygge, akvarellmålning, leka marinarkeolog, med mera. Välkomna!

Välj datum:

Hittade inga händelser