Vi välkomnar grupper av olika storlekar till museet. Oavsett om du organiserar en företagsutflykt eller en samling av vänner och familj, är ett gruppbesök på Marinmuseum en fängslande upplevelse för alla åldrar.

Boka en guidad visning (dagtid)

Under museets öppettider erbjuder vi guidade visningar för sällskap upp till 50 personer. Vi behöver din bokningsförfrågan minst två veckor i förväg. För att boka en guidad visning, kontakta oss på   bokningen.marinmuseum@smtm.se

Visning av Marinmuseum (1 timme) 

Följ med på en spännande resa från Örlogsstaden Karlskronas grundande till kalla krigets slut! På denna visning gör vi nedslag i den svenska marinens femhundraåriga historia från storpolitik till livet under däck. Du får se flera hundra år gamla skeppsmodeller, praktfulla galjonsfigurer och riktiga ubåtar. Besök ombord på ubåten Neptun ingår inte i visningen men kan göras på egen hand efteråt.

Priser

Grupper upp till 25 personer: 1 200 kronor + entréavgift
Grupper på 26-50 personer: 2 400 kronor + entréavgift

Visningen går inte att boka under perioden 23 juni till 11 augusti.

Introduktion till ubåtar (20 minuter)

Varför finns ubåtar och vad använder man dem till? I denna introduktion får du svar på några av de vanligaste frågorna om ubåtar. Besök ombord på ubåten Neptun ingår inte i visningen men kan göras på egen hand efteråt.

Priser

Grupper upp till 50 personer: 1 200 kronor + entréavgift

Visningen går inte att boka under perioden 1 juni till 31 augusti

Boka en guidad visning (kvällstid)

Efter museet har stängt för allmänheten finns möjlighet att boka guidade visningar för sällskap upp till 75 personer. Vi behöver din bokningsförfrågan minst två veckor i förväg. För att boka en guidad visning efter stängning, kontakta oss på bokningen.marinmuseum@smtm.se

Visningarna går inte att boka under perioden 23 juni-18 augusti.

Visning av Marinmuseum (1,5 timme)

Följ med på en spännande resa från Örlogsstaden Karlskronas grundande till kalla krigets slut. På denna visning gör vi nedslag i den svenska marinens femhundraåriga historia, från storpolitik till livet under däck. Ni får se flera hundra år gamla skeppsmodeller, praktfulla galjonsfigurer och riktiga ubåtar. Efter visningen finns det möjlighet att gå ombord på ubåten Neptun där ni får se hur det kunde se ut ombord på en ubåt under kalla kriget.

Priser

Grupper upp till 25 personer: 4 600 kronor + entréavgift
Grupper på 26-50 personer: 6 200 kronor + entréavgift

Introduktion till ubåtar (1-1,5 timme)

Varför finns ubåtar? Vad använder man dem till? I denna introduktion får ni de övergripande svaren på några av de vanligaste frågorna om ubåtar. Introduktionen sker i gradängerna i Ubåtshallen. Efter introduktionen finns det möjlighet att gå ombord på ubåten Neptun där ni får se hur det kunde se ut ombord på en ubåt under kalla kriget.

Passa även på att besöka övre och nedre plan i Ubåtshallen där vi berättar om mer än hundra års ubåtshistoria, visar spännande föremål och erbjuder hands on-stationer.

Priser

Grupper upp till 75 personer: 4 600 kronor + entréavgift

Veteranvisning av HMS Neptun (1,5 timme)

Möt en ubåtsbesättning som tjänstgjort ombord på bland annat HMS Neptun. Besättningen berättar om arbete och vardag ombord på ubåtar under kalla kriget.

Priser

Grupper upp till 40 personer: 10 200 kronor + entréavgift