Kvällsöppet på Marinmuseum – besättningsmän berättar om livet ombord!

Kvällsöppet på Marinmuseum – besättningsmän berättar om livet ombord!
Kvällsöppet på Marinmuseum – besättningsmän berättar om livet ombord!

2016-04-25

Kvällsöppet på Marinmuseum! Onsdagen 27 april, 16 - 19. Före detta besättningsmän, som tjänstgjort på ubåten Neptun, guidar och visar ubåten och håller i en introduktion om ubåtar. De berättar allt från teknik till livet ombord och berättar om den speciella Näckenklassen av ubåtar. Guidade visningar, marint pyssel och 25 % rabatt i butiken är fler erbjudanden denna kväll!

På seneftermiddagen, nu på onsdag, öppnar Marinmuseum upp hela museet för besökare. Före detta besättningsmän, som tjänstgjort på ubåten Neptun, guidar och visar ubåten och håller i en introduktion om ubåtar. De berättar allt från teknik till livet ombord och berättar om den speciella Näckenklassen av ubåtar. Fri entré, guidade visningar, marint pyssel och 25 % rabatt i butiken är fler erbjudanden denna kväll.

”Vi strävar alltid efter att öka tillgängligheten på och till museet. Förhoppningen är att med senare stängningstid göra det möjligt för fler personer att besöka museet”, säger Louise Carlberg, verksamhetsutvecklare på Marinmuseum.

På restaurang Skeppsgossen, Marinmuseum, hittar du kvällsfika för hela familjen. Marinmuseum, som är en del av statens maritima museer, håller hela museet med alla utställningar, inklusive Ubåtshallen, öppet från klockan 16 till klockan 19.

Kvällsöppet, korta drag:

Onsdag 27 april, klockan 16.00 - 19.00


  • Ubåtsklubben Hajen visar ubåten Neptun
  • Sjömansverkstaden är öppen, här kan alla barn pyssla med marint knep och knåp
  • Introduktion till den speciella Näckenklassen av ubåtar var halvtimme från 16.30 till 18.00
  • Erbjudande i butiken
  • Restaurang Skeppsgossen har öppet, här hittar du fika och lättare förtäring.Kontaktpersoner:

Louise Carlberg, verksamhetsutvecklare Marinmuseum
0455-35 93 81
louise.carlberg@maritima.se

Hanna Marcolin, kommunikatör
0455-35 93 26
hanna.marcolin@maritima.se