Marinmuseum arrangerar singelmingel på Alla hjärtans dag

pexels-picjumbocom-225228
Pexels

2024-02-06

Vad sägs om att fira årets Alla hjärtans dag genom att uppleva Marinmuseum och göra nya bekantskaper på ett singelmingel?

Det är första gången Marinmuseum arrangerar ett evenemang som riktar sig specifikt till singlar. Med singelminglet hoppas Marinmuseum nå ut till en målgrupp som kanske inte vanligtvis besöker museet.

– Vi har som en del i vårt uppdrag som statligt museum att vi ska bredda vår publik och locka nya besökare till Marinmuseum. Detta är ett sätt att göra det på, säger Mats Persson, museichef.

Kvällen kommer bland annat att bjuda på välkomstdrink, mingel och snittar samt guidad visning eller annan gruppaktivitet i museets utställningar. Fredrik Karlsson, museipedagog och initiativtagare till evenemanget, berättar:

– Vi vill skapa en unik och minnesvärd kväll fylld med spännande aktiviteter och möjligheter att möta nya människor. Alla hjärtans dag handlar inte bara om par; det handlar också om att fira kärleken till sig själv och möjligheten att träffa nya vänner. Vi ser fram emot att välkomna alla singlar som vill fira denna speciella dag med oss.

Mer information om evenemanget finns på www.marinmuseum.se

Kontaktperson

Fredrik Karlsson, museipedagog
E-post: fredrik.karlsson@smtm.se 
Telefon: 0455-35 93 34

Mats Persson, museichef
E-post: mats.persson@smtm.se
Telefon: 0708-116 040

Presskontakt

Sofie Gren, kommunikatör
E-post: sofie.gren@smtm.se
Telefon: 0455-35 93 27

Till toppen