Pressrum

Välkommen till Marinmuseums pressrum. Här hittar du pressmeddelanden och pressbilder. Om du saknar någon bild eller vill veta mer är du välkommen att kontakta oss.
Nu visas TV-inspelningen: Guidad tur på Marinmuseum!

Nu visas TV-inspelningen: Guidad tur på Marinmuseum!

2017-03-31

Marinmuseum har samarbetat med UR Samtiden och Riksutställningar och spelade tillsammans in tv-avsnitten Guidad tur på Marinmuseum i november 2016. I programmet Guidad tur på Marinmuseum får vi följa unga guider som visar Marinmuseum på språken arabiska, somaliska, dari och svenska, samt på teckenspråk. Guiderna är gymnasieelever från Ehrensvärdska och Fischerströmska gymnasiet.
Marinmuseum har samarbetat med UR Samtiden och Riksutställningar och spelade tillsammans in tv-avsnitten Guidad tur på M...
Marinmuseum öppnar Flyghangaren på Stumholmen och visar upp äldre originalbåtar

Marinmuseum öppnar Flyghangaren på Stumholmen och visar upp äldre originalbåtar

2016-06-30

Under sommaren kommer du att kunna njuta av såväl fritidsbåtar, arbetsbåtar som äldre örlogsbåtar. Marinmuseum och Sjöhistoriska museet i Stockholm, som båda tillhör Statens maritima museer och har landets största fritidsbåtsamling, visar i sommar upp flertalet båtar i Flyghangaren på Stumholmen nära museet.
Under sommaren kommer du att kunna njuta av såväl fritidsbåtar, arbetsbåtar som äldre örlogsbåtar. Marinmuseum och Sjöhi...