Material att låna - båtsmannens kista

Vet ni om att det finns material att låna till er förskola/skola? I dessa tider när Marinmuseum håller stängt så finns det ändå möjlighet att samarbeta och ta del av våra resurser. För några veckor sedan tipsade jag om att vi kan mötas digitalt men det finns också möjlighet att låna en båtsmanskista ifrån oss.
Kistan är producerad av Vasamuseet och innehåller kopior av fynd ifrån skeppet Vasa, historiska dokument, böcker och arbetsblad. Ni väljer själva vilket material ni vill använda och hur ni vill använda det.

Vill ni låna kistan? Kontakta oss pedagoger för bokning och mer information.

mvh

Fredrik, museipedagog