Utveckling av stationer till Ubåtshallen

Hej!

Vi håller på att utveckla nya stationer som i framtiden ska placeras i vår Ubåtshall. Stationerna ska besökarna kunna testa för att lära sig mer om ubåtar samtidigt som de kan tävla mot sig själva eller en kompis. Stationerna konstrueras i vår snickeriverkstad och byggs med stöd av vår vänförening, Marinmusei Vänner.

Bilden visar en station som snart är färdig och som vi kallar för Minerat hav. Här ska besökarna själva, eller tillsammans med någon annan, dra en modell av ubåten Hajen förbi sjöminorna och ta sig upp oskadd till ytan. Vi hoppas att denna station ska bli ett uppskattat tillskott till utställningarna.

Fredrik, museipedagog